Despre Moldova

De ce înregistrarea unei companii în Moldova este populară: Avantajele Deschiderii unei Afaceri în Moldova

Deși impozitul redus pe profit este un motiv important, acesta nu este singurul motiv pentru care oamenii de afaceri sunt interesați să își înregistreze companiile în Moldova.

— Membru Non-UE: Fiindcă Moldova nu este membră a Uniunii Europene, companiile care operează aici nu sunt obligate să respecte anumite reglementări ale UE. Acest lucru include neparticiparea la Standardul Comun de Raportare (CRS), oferind mai multă confidențialitate și reducând sarcinile birocratice pentru afaceri. Acesta poate fi un avantaj semnificativ pentru companiile care prioritizează confidențialitatea și minimizarea constrângerilor legate de conformitate.

Poziție Geografică și Economică Strategică: Situată la intersecția piețelor estice și vestice, Moldova oferă acces strategic către ambele regiuni.

Flexibilitatea Muncii la Distanță și Viza IT: Înțelegem valoarea flexibilității în peisajul IT de astăzi. Oferind opțiuni de muncă la distanță fără restricții teritoriale și un program de vize IT pentru expatriați, care se extinde până la 4 ani pentru managerii IT, Moldova este dedicată atragerii celor mai buni talente din întreaga lume.

Ce alt beneficiu există pentru înregistrarea unei companii în Moldova: Taxarea

 Companiile IT: Moldova oferă o rată de impozitare scăzută de 7% pentru afacerile IT. Cu primul e-Parc din Europa, Parcul de Inovații Tehnologice din Moldova (MITP) oferă o comunitate în care companiile IT prosperă, oferind un impozit unic de 7% pentru companii și angajații IT.

◊ Companiile Industriale: Întreprinderile industriale înregistrate în Moldova beneficiază de o rată de impozitare de 6%.

◊ Impozitul pe Venit Personal: Rata impozitului pe venit personal este stabilită la 12%.

◊ Impozitul pe venit pentru SRL-uri: Societățile cu Răspundere Limitată sunt supuse unei rate de impozitare de 12% în Moldova.

Ce tipuri de companii sunt posibile în Moldova?

— Societăți cu Răspundere Limitată (SRL)
— Societăți pe Acțiuni (SA)
— Întreprindere Individuală
— Parteneriat General
— Parteneriat Limitat
— Sucursală, Filială sau Birou Reprezentativ

Cât timp durează înregistrarea unei companii în Moldova?

După ce documentația este aprobată și taxa guvernamentală pentru înregistrarea companiei este plătită, cu sprijinul nostru compania este înregistrată în 24 de ore.

Pregătirea și Depunerea Declarațiilor Contabile

După înregistrarea companiei în Moldova, proprietarul trebuie să țină contabilitatea și să depună declarații anuale. Vă putem recomanda partenerii noștri de încredere pentru servicii de contabilitate, pentru a vă ușura procesul.

Cum să înregistrați o afecere în Moldova:

Oferim servicii pentru înregistrarea companiilor în Moldova. Putem:
— Deschide un cont bancar moldovenesc pentru dumneavoastră;
— Deschide o companie în Moldova;
— Optimiza fiscalitatea în Moldova;
— Oferi suport cu declarațiile financiare.

1 Step 1
Schedule the consultation

* Required

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder